Ik start tijdelijk geen nieuwe individuele begeleidingstrajecten op, de komende periode richt ik mij op het ontwikkelen en geven van trainingen en groepstrajecten.

Dichter bij jezelf

Het kan om allerlei redenen niet goed met je gaan. Misschien loopt je relatie niet lekker of is er onrust in jezelf. Misschien heb je problemen op werkgebied, of op meerdere gebieden tegelijk. Het kan zijn dat je hierdoor wilt onderzoeken wat er aan de hand is, wie je echt bent of wat je nou eigenlijk écht wilt. En dan is het fijn als iemand je hierbij helpt en je begeleidt naar je kern, de liefdevolle jij die je eigenlijk bent.

Voor wie is mijn begeleiding?

Ik kan jou begeleiden als je:

 • een volgende stap wilt zetten in je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling;
 • geen quick fix van mij verwacht;
 • de tijd en ruimte hebt om oefeningen thuis te doen en
 • wilt investeren in jezelf.

Waar kan ik je dan bij begeleiden? Als je:

 • tegen dingen aanloopt waar je zelf niet meer uitkomt;
 • inzicht wil krijgen in je gedrag;
 • belemmerende patronen wil doorbreken;
 • de onrust in jezelf wil onderzoeken;
 • bewustzijn wil op je gedachten, gevoelens en gedragingen;
 • de rol van je ego wil doorzien en/of
 • wilt ontdekken wat je nu écht wilt.

Hoe werkt de begeleiding?

Ik maak gebruik van lichaamsgerichte therapie. Dit is een vorm van psychosociale therapie waarbij het lichaam centraal staat. Het lichaam draagt namelijk al je ervaringen en emoties met zich mee en wordt hierdoor beïnvloed. Het is daarom perfect om mee te werken.

Daarnaast kijken we naar jouw Human Design en bespreken die in hoofdlijnen, zodat dit meegenomen kan worden in de begeleiding.

Bij een individuele sessie staat jouw thema, probleem, verlangen of vraag centraal. Waar voel jij je geblokkeerd om vanuit vrijheid te leven? Door het onderzoeken van deze belemmeringen en deze te doorbreken, ontstaat er ruimte voor een leven vanuit flow, vrijheid en bewustzijn

Door mijn brede achtergrond werk ik vanuit verschillende invalshoeken. Het belangrijkste vind ik dat de invulling van de sessies bij jou en jouw proces past.

Iedere sessie ziet er anders uit, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is. Ik werk bijvoorbeeld met:

 • EMDR
 • Innerlijk kindwerk
 • Human Design
 • Dramadriehoek
 • Transactionele analyse
 • Voice Dialogue
 • Ademtechnieken
 • Meditatie en visualisaties
 • Zelfonderzoek
 • Lichaamsgerichte oefeningen

“Door jouw rust, inzicht, prettige en originele manier van dingen benaderen zijn er blokkades uit mijn lichaam gehaald.

Ik kon me ter plekke niet voorstellen dat het kon werken. Maar het was achteraf tekens zo voelbaar.

Bijzonder, fijn en mooi.”

“Bedankt voor de fijne en behulpzame sessies die ik bij jou heb gehad. Ik heb er veel van opgestoken, vooral voor mezelf als persoon maar ook voor mijn toekomstige rol als psycholoog.

Ik zal deze ervaringen niet snel vergeten en daarmee jou als persoon en je mooie persoonlijkheid niet vergeten.

“Mijn doel om met de begeleiding te beginnen was om bepaalde belemmeringen weg te nemen. Rationeel begreep ik waar mijn uitdagingen zitten, alleen kon dit qua gevoel niet omzetten. Aangeleerd gevoel en gedrag vanuit het verleden waarvan ik last had, zijn een soort van gereset. Ik voel dat de blokkades zijn weggenomen, ik voel me vrijer, onafhankelijker, rustiger.
Floor heeft het verschil gemaakt voor mij.”