Terug- en vooruitkijken

We zijn bijna aan het eind van 2020 aangekomen. Hét moment om terug en vooruit te kijken.

Net als voorgaande jaren deel ik een jaarkompas, een boekje met allerlei vragen om je hierbij te ondersteunen. Het helpt mij om te zien wat er is gebeurd en is gemanifesteerd in 2020 én verlangens te voelen en plannen te maken voor 2021. Zeker na zo’n bijzonder jaar vind ik het fijn om even stil te staan.

Klik hier om het jaarkompas te openen.
Veel plezier alvast met invullen!

Dit is de laatste nieuwsbrief van dit jaar.
Tot in 2021!!

Verzekering

Zorgverzekeringscheck
Wanneer je graag vergoeding wilt krijgen voor de sessies die je bij mij volgt/wilt gaan volgen, let dan op de volgende punten bij je zorgverzekeraar:

  • Soort zorgverzekering, zie hieronder voor het overzicht die de vergoeding geven.
  • Aanvullende verzekering: het maximaal te vergoeden bedrag op een dag én naar de maximale vergoeding per jaar.

De sessies die je bij mij kunt volgen, worden onveranderbaar deels vergoed door:
Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ.

Vakantie

Van 19 december tot en met 3 januari heb ik vakantie.
De komende weken zijn er nog een aantal plekken vrij voor een sessie.
En anders tot wellicht in het nieuwe jaar!

Verhuizen

Villa de vier Jaargetijden wordt vanaf januari verbouwd. Dit geeft te veel geluidsoverlast. Daarom verhuis ik tijdelijk naar mijn vorige ruimte in Tilburg Reeshof, in het gebouw EMMA (Even Meer Menselijke Aandacht).
Het adres is Bijsterveldenlaan 5, 5045ZZ, Tilburg.

Zodra de verbouwing achter de rug is, verhuis ik weer terug naar de Villa.

Work with me

Wil je begeleid worden in dit onderwerp? Of een ander onderwerp?
Neem dan contact met mij op.

Be Social, Share

Andere Artikelen

Floor Slagter Schuld
Floor Slagter EMDR
Floor Slagter
Floor Slagter
Floor Slagter
Floor Slagter Ontspanning
Floor Slagter Schuld
Floor Slagter schaamte