Hoi, ik ben Floor Slagter

Ik ben een lichaamsgericht therapeut en psycholoog die jou begeleidt om je levenslust weer te vinden. Ik begeleid je om de pijn die je voelt los te laten. Ik begeleid je om weer dichter bij jezelf te komen. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt, misschien heb je een midlifecrisis. Misschien ga je steeds over je eigen grenzen heen en kijk je alleen naar wat anderen nodig hebben. Misschien zit je wel in een crisis, zit je in de knoop met jezelf en weet je niet hoe je eruit moet komen.

Ik ben er voor je.

Met een zachte, maar no-nonsense aanpak leid ik je naar de kern van het probleem, zodat je het vanuit daar kunt aanpakken. Ik gebruik hiervoor verschillende technieken. EMDR pas ik vaak toe, de effecten daarvan zijn fantastisch.

Elke sessie breng ik mezelf in als instrument in jouw ontwikkeling. Tijdens het hele proces sta ik naast je en zorg ik ervoor dat je op een veilige manier de stappen zet die je nodig hebt.

Het resultaat is dat je jezelf terugvindt, dat je weer dichter bij jezelf bent. Deze mensen gingen je voor.

Het mooie aan mijn werk vind ik dat mensen tijdens een sessie met een open blik naar zichzelf kunnen kijken. Dat ze het vertrouwen hebben om de pijn die ze voelen aan te raken en daarna los te laten. Na een sessie kunnen ze dan met veel zachtheid naar zichzelf kijken. Daardoor wordt de wereld weer een stukje mooier, omdat er meer zachtheid in de wereld is.