Lentenieuws

De lente ontluikt! Ruik, proef, zie, hoor en voel jij dat ook?

Op mijn fietstocht van huis naar mijn praktijk is de lente overal om mij heen. Veel en hard fluitende vogels, de geuren van bloesem, de zon die weer echt warm aanvoelt op mijn huid en in mijzelf ook een gevoel van lente-verwachting.

In deze nieuwsbrief lees je over;
• een impressie van de reis naar Gambia (zie vorige nieuwsbrief),
• de Praktische Lichaamsgerichte Opleiding
• en de agenda.

Maar allereerst sta ik stil bij het 10-jarig bestaan van mijn praktijk.

1-4-’14 <=> 1-4-’24

Ik weet nog goed hoe ik 10 jaar geleden begon, nadat ik mijn opleiding Psychologie had afgerond (zie foto) alsmede een aantal lichaamsgerichte opleidingen. Ik had nog geen eigen ruimte, die huurde ik her en der of ik gebruikte mijn woonkamer en ik merkte dat ik nog weinig vlieguren had gemaakt. Ik had dan wel de kennis, maar nog niet veel ervaring.

Nu 10 jaar later heb ik heel veel bijgeleerd, zowel door opleidingen en cursussen als door alle cliënten die ik afgelopen 10 jaar heb begeleid.
De praktijk van 10 jaar geleden zag er heel anders uit dan nu. Natuurlijk qua plek, maar ook omdat ik anders was. De praktijk beweegt mee met mij en mijn ontwikkeling.

Bedankt iedereen voor jullie vertrouwen!

Praktische Lichaamsgerichte
Opleiding

Op 12 april start de Praktische Lichaamsgerichte Opleiding. Er zijn nog 3 plekken vrij.

Naast de GRO en de NBTP heeft nu ook de SKB de opleiding geaccrediteerd! En zelfs een deel als nascholing voor Psychosociale Basiskennis.

Lees meer over deze praktische opleiding, die gebaseerd is op alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd, klik op onderstaande button.

Vragen of aanmelden? Mail of bel mij via contact@floorslagter.nl, 06-28052504

Mijn reis naar Gambia

Begin februari ben ik 8 dagen in Gambia geweest, voor vrijwilligerswerk van de Dichterbij-Clowns (waar ik bestuurslid ben). Wat was het een intense reis!

We hebben veel diverse projecten bezocht voor kwetsbare kinderen met en zonder beperking. De contactclowns van de Stichting Dichterbij-Clown, waaronder mijn man Paul, hebben vele mooie diepe en zachte, maar ook blije en vrolijke contacten gemaakt met de kinderen.

Hieronder een kleine impressie van dit mooie werk!

De door jullie gedoneerde kinderkleding heb ik aan het ziekenhuis in Brikama gegeven, die er heel erg blij mee waren.

Het door jullie gedoneerde geld heb ik aan het Inclusieproject in Gunjur overgemaakt. Dit is een prachtig project voor kinderen met een beperking. Er wordt naast opvang ook gekeken naar wat ieder kind kan bijdragen aan de samenleving, waardoor ze voelen dat ze waardevol zijn. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe goed en liefdevol deze kinderen en hun familie opgevangen worden.
Ik kan dit project dan ook van harte aanbevelen wanneer je een goed doel wilt steunen.

Kalender 2024

In de kalender hieronder vind je de data voor de opleidingen van 2024.

Meer weten over de verschillende cursussen en workshops? Klik hier!

Hartegroet,
Floor Slagter

P.S. Reply mij gerust, ik lees en beantwoord alle mail.